"H ομορφιά του παρελθόντος είναι το αποτέλεσμα, όχι ο λόγος της νοσταλγίας"
Μ. Foucault

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

...και ξεκινάει...

Όλα ξεκίνησαν όταν η φίλη μου ήρθε αποφασισμένη να πάμε θέατρο για να δούμε την Ευτυχία με την Μεντή. Παρότι δεν είχε κατορθώσει να επικοινωνήσει με το θέατρο δεν αντιλήφθηκε (και εμείς μαζί της) ότι κάτι τέτοιο δεν προμηνούσε τίποτα καλό, και παράτολμα αποφάσισε (παρασέρνοντάς μας) να κατέβουμε ούτως ή άλλως (αυτή με το μετρό κι εμείς –οι μικροί ανόητοι ονειροπόλοι– με το αυτοκίνητο) στο Βασιλάκου για να βρούμε (οι αφελείς) εισιτήρια.

Στον πηγαιμό για το θέατρο είπαμε να χρησιμοποιήσουμε το χριστουγεννιάτικο δώρο του παιδιού μας, τον ΝΑΒΙΓΚΑΤΟΡΑ....

Το να βρεις τη διεύθυνση είναι ένα ζήτημα, αλλά, εντάξει! μετά από κανα-δυο δύσκολες και χρονοβόρες προσπάθειες, το κατέχουμε.... Το να σε εντοπίσει ο ναβιγκάτορας είναι ένα δεύτερο. Διότι ο δορυφόρος, ΔΕΝ θέλει ψηλά κτίρια, ΔΕΝ θέλει στέγαστρα (και που να σταθώ στην Αθήνα ρε φίλε?) και αντιπαθεί (ο αντιοικολόγος) τα δέντρα,. Τέλος πάντων, το βάλαμε το Βασιλάκου, μας βρήκε και ο δορυφόρος και ξεκίνησε η καλή κυρία Ναβιγκάτορα τις εντολές:

--Σε ενάμισι χιλιόμετρο κάντε δεξιά....σε ένα χιλιόμετρο κάντε δεξιά... σε πεντακόσια μέτρα κάντε δεξιά.... (αμάν, καλή μου, το καταλάβαμε ΘΑ ΣΤΡΙΨΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ, έλεος πια)

--Για τετρακόσια μέτρα συνεχίστε ευθεία

--Σε διακόσια μέτρα στρίψτε αριστερά... κ.λ.π., κλπ..

Όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι τη μοιραία εντολή

--Σε εκατό μέτρα κινηθείτε κυκλικά στην πλατεία και βγείτε στην πρώτη έξοδο....

Μπαίνοντας από τη Μάρνης στην πλατεία Μεταξουργείου, η πρώτη έξοδος είναι (όπως πολύ σωστά έγραψε και ο ναβιγκάτορ) η Δηλιγιάννη. Έλα όμως που του καλού μου (που, ως γνήσιος έλλην, αμφισβητεί την ικανότητα του δορυφόρου, του σχεδιαστή του χάρτη, του προγραμματιστή της εφαρμογής ΚΑΙ την ορθότητα των εντολών του ναβιγκάτορα –τώρα που το σκέφτομαι ένα ελαφάκι έπρεπε να φέρει ο αη-Βασίλης και πολύ ήταν) του φάνηκε ότι η Δηλιγιάννη τον βγάζει πολύ δεξιά σε σχέση με τον Κεραμεικό και αποφάσισε να βγει στην επόμενη έξοδο.

ΟΥΠΣ! Η ευγενέστατη μαντάμ Ναβιγκατόρ, χωρίς ίχνος εκνευρισμού μ’ επιμονή και υπομονή τον ανάγκασε να ακολουθήσει τις επόμενες εντολές κι έτσι βρεθήκαμε στη Λένορμαν... στην Ιωαννίνων.... στην Κωνσταντινουπόλεως... στην Ιερά Οδό.. Και εκεί με αυστηρό πλέον ύφος τον διέταξε να στρίψει δεξιά.

Και ιδού το δίλημμα... δεξιά ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ τις γραμμές? Του Μ. του φάνηκε ποιο λογικό το ΜΕΤΑ τις γραμμές (επιχειρηματολογία: ο δρόμος ήταν μεγαλύτερος!). ΚΑΚΩΣ, πολύ ΚΑΚΩΣ. Διότι τι να δει κι ο δορυφόρος? Πόσο μικρή απόκλιση να έχει (ούτε είκοσι μέτρα δεν είναι το φάρδος των γραμμών του τρένου)? Σε βλέπει και πηγαίνεις κατά που σού ‘πε, οπότε είναι ήσυχος και κάποια στιγμή βάζει την σενιόρα Ναβιγκάτουρ να σε ορμηνέψει

--Στρίψτε δεξιά

Αυτό, στο συγκεκριμένο σημείο και δεδομένων των τοιχίων των γραμμών, ενέχει κάποιες δυσκολίες ακόμη και για ένα 4Χ4 όπως το δικό μας. Οπότε προχωράς, προς μεγάλη απορία της Φράου Ναβιγκάτορ ευθεία. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα που χρειάζεται για να χωνέψει την απείθεια, και να σε εντοπίσει (όχι που θα τη γλίτωνες) δίνει την εντολή που θα σε ξαναβάλει στον ίσιο δρόμο:

--Σε ενενήντα μέτρα στρίψτε δεξιά.

Κι επειδή ανησυχεί ότι θα ξαναπαρακούσεις το επαναλαμβάνει

--ΣΤΡΙΨΤΕ ΔΕΞΙΑ

Μπροστά σε τέτοια επιβολή τι να κάνεις? Υπακούς! Και στρίβεις δεξιά... και στρίβεις αριστερά.... και πας ευθεία... και ξαφνικά (αλληλούια!!) ακούς το πολυπόθητο:

--Σε τριακόσια μέτρα φτάνετε στον προορισμό σας

--Σε διακόσια μέτρα φτάνετε στον προορισμό σας

--Σε εκατό μέτρα φτάνετε στον προορισμό σας

Και σου δημιουργείται Η αμφιβολία, Η αμφισβήτηση και Η αναρώτηση. Διότι, άντε όχι στα τριακόσια, άντε ούτε στα διακόσια, αλλά στα εκατό μέτρα πια θεωρείς ότι θα έχεις και οπτική επαφή με τον προορισμό σου.... Αμ, δε! Κι εκεί στο πουθενά, έρχεται η ανακοίνωση που σε ρίχνει στα τάρταρα της απελπισίας:

--Φτάσατε στον προορισμό σας

Ποιον προορισμό καλή μου? Πού είναι το θέατρο? Ή έστω κάτι που να μοιάζει με θέατρο? Ή έστω κάτι που να μοιάζει με ταμπέλα δρόμου να ελέγξεις αν είσαι τουλάχιστον στον δρόμο του θεάτρου?

Κι επειδή, όσο να πεις, το ‘χεις το γονίδιο πρώτα-αμφισβητώ-μετά-αναπνέω, ξαναβάζεις τη διεύθυνση αναγκάζοντας την απορημένη σινιόρα Ναβιγκατόρου να σε διαβεβαιώσει ότι ΝΑΙ

--Είστε στον προορισμό σας

Οπότε (αρχίζοντας να βρίζεις τη ΝΑΣΑ, τους δορυφόρους της Κοντολίζας, το διαστημικό πρόγραμμα του Ρέηγκαν, τις καρφίτσες της Ολμπράιτ, την εκτόξευση το Απόλλο1, τον Άρμστρονγκ (όχι τον Λούις, τον άλλο) τον Στίγκλιτς, τον καπιταλισμό, τους Λουδίτες και τη βιομηχανική επανάσταση, τον Λούθηρο και την προτεσταντική ηθική, τον Κολόμβο και φυσικά τις Νέες Τεχνολογίες), επιστρατεύεις τον έντυπο οδηγό της Αθήνας και αναζητείς με τον παραδοσιακό (βλαστημώντας και ψάχνοντας τα γυαλιά της πρεσβυωπίας) τρόπο τη διεύθυνση. Πού είσαι όμως? Αναγκαστικά κατεβαίνεις για να αναζητήσεις μια τόση δα ταμπελίτσα να σου λέει που σκ... είσαι και.....

Ω! του θαύματος...ΝΑΙ!! ΝΑΙ!!! Παραλήρημα χαράς. Τριάντα μέτρα από τη γωνία διακρίνεις το (λέμε τώρα) θέατρο και δίπλα τη στημένη εδώ και άπειρες ώρες φίλη σου.... Η καλή κυρία έχει δίκιο! Έχεις φτάσει στον προορισμό σου!!!

Ο ναβιγκάτορας έχει υπερπηδήσει το εμπόδιο της αμφισβήτησής σου, την αισχρή και ελλιπέστατη σηματοδότηση των αθηναϊκών οδών, την τάση των ελληνικών θεάτρων να κρύβονται σε πρώην αποθήκες και γκαράζ (τα οποία, ως γνωστόν, έχουν εξαίρετη ακουστική και ορατότητα και φυσικά επαρκή θέρμανση και αξιοπρεπή καθίσματα) και σε έχει φέρει στον προορισμό σου...

Υ.Γ. Τελικά ΔΕΝ αποζημιωθήκαμε. Εισιτήρια ΔΕΝ υπήρχαν, μόνο τελευταία σειρά σε πλιάν καρεκλίτσες. Κι επειδή, την τελευταία φορά που αποδεχτήκαμε μια τέτοια διευθέτηση, γίναμε μάρτυρες της σκληρής τιμωρίας μιας άμυαλης κυρίας η οποία –έχοντας τολμήσει να φάει για μεσημέρι, ενώ σκόπευε να πάει θέατρο– βρέθηκε κάτω με σπασμένη την καρέκλα, αρνηθήκαμε. Η απόπειρά μας, δε, να κλείσουμε εισιτήρια για την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη, αντιμετωπίστηκε από την, κατά τα άλλα, συμπαθέστατη νεαρή ταμία σχεδόν καγχαστικά... Πρώτη ημερομηνία διαθέσιμη για να «μας βολέψει» (σα ρουσφέτι στα εξωτερικά του ΙΚΑ) ήταν στις ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ Φεβρουαρίου. Κι επειδή εμείς, όσο να πεις, ΔΕΝ είμαστε του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού... ΔΕΝ ξέρουμε τι θα (θέλουμε ή θα μπορούμε να) κάνουμε, αν θα ‘μαστε καλά, αν θα ‘μαστε ακόμη παντρεμένοι, ούτε καν αν θα ζούμε (καλά γι αυτό και γι αύριο έχουμε αμφιβολίες) στις 4/2, μάλλον ούτε φέτος θα δούμε (βρούμε) την Ευτυχία και θα καταφύγουμε σε υποκατάστατα....

31 σχόλια:

MenieK είπε...

......
Χαράματα ετοιμάστηκε το Μέγα Καραβάνι
Και ξεκινάει για την Αυγή... του Τίποτε. Ω βιαστείτε!
(Ο. Καγιάμ: Ρουμπαγιάτ)

Unknown είπε...

πώς μπορεί να καυγαδίζει κανείς με ένα μηχάνημα;
απάντηση: μα, γιατί νομίζετει υπάρχει πρόοδος στην τεχνητή νοημοσύνη;
θα βγούν μηχανήματα που θα βρίζουν κιόλας, για να νιώθουμε πιο άνετα!
:)
αν πάρετε ελαφάκι για του χρόνου, ελπίζω να μη σημαίνει τίποτε άλλο πέραν του χριστουγεννιάτικου συμβόλου... χμ χμ χμ...:)

Penelope είπε...

Meniek γιατί δεν ρωτάς και εμένα πριν το χρησιμοποιήσεις? που έχω οργώσει όλα τα χωράφια της Αγγλίας με την κολλητή του Jοhnny (την λατρεύει λέμε)! Το μικρό μου αλβιονάκι την μισεί! Και από την καταλαβαινεις έχει δημιουργηθεί οικογενειακό πρόβλημα με τους πέντε μέσα στο αυτοκίνητο, ακολουθώντας τις διατάγες της!

νατασσΆκι είπε...

Τς Τς Τς!

Μα να μην μπορείτε να καταλάβετε την καλή κυρία, τς!
Απορώ, πώς σας κάνω παρέα!!!!
:ppppp

Φιλιά
:)

MenieK είπε...

@-, ειδικά στην Ελλάδα, είναι ζήτημα χρόνου πριν βρεθεί το μηχάνημα που θα βρίζει
Υ.Γ. ο Ρούντολφ το ελαφάκι με τη φωτεινή μύτη για να τον πηγαίνει όπου χρειάζεται :-ΡΡΡ

@penelope μου, μα το πρόβλημα όπως κατάλαβες είναι ακριβώς αυτό: Ότι εμείς ΔΕΝ τις ακολουθούμε ;-)

@νατασσάκι, εμείς την καταλαβαίναμε, απλά δεν την υπακούαμε. Διότι είμαστε άτομα με προσωπικότητα και άποψη καλή μου!!!

Stratos Bacalis είπε...

Σιγά μην υπακούατε!!! Απορώ δε με την κόρη που σκέφτηκε να σας κάνει τέτοιο δώρο!!! Λες και δε ξέρει!

mamma είπε...

Ο ναβιγκέιτορ δίνει τις εντολές για να τις ακολουθήσετε καλή μου! Η προσωπικότητα και η άποψη είναι περιττές πολυτέλειες :-P

island είπε...

Και γιατί θεωρείς το κρασί ως υποκατάστατο παρακαλώ; Πάρε ένα ποτήρι κρασί, κάτσε σε μια γωνία, και άκου αυτό και τότε θα δεις την καλύτερη παράσταση. Σε καναπέ.

ΥΓ Είσαι τυχερή με το ναβιγκέιτορ. Εγώ είχα τύχει σε ένα όπου σου έλεγε να στρίψεις μετά από την στροφή (αργός επεξεργαστής) και αντί να έφτανες στο θέατρο έφτανες στο μπουζουξίδικο... πολιτισμικό σοκ μιλάμε.

Coco είπε...

που να δεις τον ποδηλατικό ναβιγκάτορα, ίσως μόνο στο Λονδίνο να ΄χει εφαρμογή, εδώ αποκλείεται να αποκτήσει ποτέ νόημα

δυο εξερευνητές βρέθηκαν στην έρημο της Μογγολίας και ο ναβιγκάτορας έχασε τη σύνδεση. γύριζαν άσκοπα απελπισμένοι ωσότου συνάντησαν έναν βοσκό που τους κέρασε ξινόγαλο και τους καθοδήγησε λεπτομερώς βασιζόμενος στα άστρα

adaeus είπε...

... απαίσια μηχανήματα, εγώ ξέρω καλύτερα την Αθήνα. Το έχω ήδη σε αχρησία!!!!

ΠανωςΚ είπε...

Ομολογώ Μενιέκ ότι με σοκάρετε, διότι δεν είχα καταλάβει ότι είσθε φίλα προσκείμενη προς τη σαϊντελογία... (όχι δεν έχω μπερδευτεί, όλα έρχονται στη φόρα αν κάνεις κλικ εδώ)

ΥΓ. Κάτω οι κάθε λογής καθοδηγητές!

habilis είπε...

Υποκατάστατα ?
Εδώ σε θέλω μάστορα.
Παπαριές λέω .
Θα έρθουν μόνα τους.

Δεν μου λές ,ξέρεις κανέναν , εδώ και πάρα πέρα, να είναι του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού?

:-))

habilis είπε...

Υποκατάστατα ?
Εδώ σε θέλω μάστορα.
Παπαριές λέω .
Θα έρθουν μόνα τους.

Δεν μου λές ,ξέρεις κανέναν , εδώ και πάρα πέρα, να είναι του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού?

:-))

ritsmas είπε...

Νομίζω ότι του τη σπασατε του μηχανήματος.Γκατζετάκι ειναι κι αυτό, δεν θέλει πολυ για να σκάσει. Κι άλλος, ο δικός σου. Μα τί το πέρασε το σύστημα ; Σπίτι του ειναι και αποφασίζει και διατάσσει; Τελικά το αποτέλεσμα μετράει. Το ότι δεν θα ειτε φετος Παπαγιανοπούλου. Τόσο απλά.

Α., καλά θα είστε και παντρεμένοι θαστε ( οι χωρισμοί είναι ζόρικοι τέτοιες εποχές με την ακρίβεια θέλω να πω).

Μενη, μ εκανες και γέλασα γιατί ολο αυτό τον καιρό εχω κατι καλεσματα σου διαβολου τη μανα και λεω, μα χαθηκε ο κόσμος να παρω ενα ναβιγκέιτορ αντι να παιδεύομαι και να κανω σάιτ σινγκ στην Αθηνα και τα περιχωρα ;
φιλια καλο μου
ριτς

Unknown είπε...

Χαχαχα
Αυταρχική αυτή η τύπησα στο ναβιγκάτορα ε;
Πρέπει να είχε κάνει στη γκεστάπο σου λέω ;)

ATHENA είπε...

ΕΙΣΤΕ ΝΟΥΜΠΑΔΕΣ*, ΤΟ ΝΑΒΙΓΚΑΤΟΡΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΟΥΤ ΛΕΜΕ!

*ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΦΙΛΙΑ

MenieK είπε...

@sandman, ξέρει το κλπαιδο, ξέρει... Γι' αυτό το πήρε για να μας ταλαιπωρεί ;-)

@mamma, εμείς χωρίς αιτιολόγηση δεν κάνουμε τίποτα. Γι αυτό είμαστε μονίμως χαμένοι (και δεν εννοώ μόνο οδικώς)

@island, κι εμείς, που μας τα έλεγε εγκαίρως, σε μπουζουκτσίδικο καταλήξαμε, αλλά αυτό είναι η ιστορία ενός άλλου ποστ ;-)
Υ.Γ. Το κομματάκι τέλειο thnx

@coco, κι εμάς παρά τρίχα ξυνισμένο γάλα να μας κερνούσαν όταν φτάσαμε στον προορισμό μας :-ΡΡΡ
Υ.Γ. Κάτω οι ναβιγκάτορες ζήτω οι ποδηλάτορες....

@adaeus, εσύ με γκάτζετ σε αχρησία... ρε, άντε από δω!! Είμαι σίγουρη ότι το χρησιμοποιείς, έστω και για να έχεις την ευχαρίστηση να του λές ότι κάνει λάθος :-ΡΡΡΡ

@πάνωκ, δεν ξέρω πώς να σ' ευχαριστήσω... Επιτέλους κάποιος μου έδειξε την αληθινή (υπολανθάνουσα) κλίση μου!!! thnx, thnx και πάλι thnx :-)

@habilis, όλοι του βραχυπρόθεσμου είμαστε? Μου δίνεις κουράγιο, βρε!!

άσε @ritsmas μου, άσε! Φωτιά και λαύρα η ζωή του χωρισμένου!!

@καμηλιέρη, αυταρχική, ξεαυταρχική εμείς τη στείλαμε αδιάβαστη ;-)

@ATHENA μου, διαμαρτύρομαι! όχι και νουμπάδες? άσχετοι ναι... επιδειξίες όμως όχι
(δεν το ήξερε η μικρή μου -καλά για μένα δεν το συζητώ- το βρήκα εδώ: http://74.125.77.132/search?q=cache:f3OB7KiL7XYJ:www.slang.gr/lemma/show/noumpas_4353:%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%82+%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%82&hl=el&ct=clnk&cd=1&gl=gr
Υ.Γ. την ιδέα του μιουτ πολύ τη σκεφτόμαστε, αλλά για φαντάσου με, μέ την πρεσβυωπία μου να προσπαθώ να διαβάσω τις εντολές. Όχι την στροφή που λέει ο @islnad, την πόλη θα χάναμε

Orelia είπε...

:))
διαβαζεις Ομαρ Καγιαμ;!:)

========

MenieK χρυση μου, οι ναβιγκατορες ειναι για αντρες
εμεις οι γυναικες διαθετουμε την μεθοδο του εκ χαμηλωμενου παραθυρου, ανατελλοντος χεριου σε χορευτικη κινηση, με τον δεικτη χαριτωμενα ημιτεντωμενο σε κατασταση καλεσματος του παραπλευρως αρσενικου οδηγου και τον ωμο διακεκοσμημενο με το αισθησιακοτερο των χαμογελων μελαχροινης σε μυαλο ξανθιας: παρακαλω.. που... ;..; ..χαμογελο..
"ακολουθηστε με", η απαντηση
κι εσυ ακολουθεις εκτος κι αν σε περιμενει ο γιος σου να φανεις θεσσαλονικη απο αθηνα την συγκεκριμενη ωρα

χαιρετω :))

Go_Go είπε...

Το ωραίο με τους φανατικούς των gps είναι πως δεν κοιτάν καθόλου το δρόμο και τις πινακίδες (που είναι ΠΟΛΥ πιο κατατοπιστικές και σίγουρες) και πάνε και πάνε...

Και το πιο ωραίο είναι όταν έχει αλλάξει η μονοδρόμηση και φυσικά το σύστημα δεν έχει ενημερωθεί...

Γι'αυτό σας λέω καλοί μου, είναι πολύ χρήσιμο, ειδικά όταν πας σε εντελώς άγνωστα μέρη και στο εξωτερικό (εμάς στην τουρνέ των 15.000 km μας έσωσε πολλές φορές), αλλά δεν είναι και για τυφλοσούρτης...

Alexis B είπε...

ΕΕΕΕΕΕΕΕ, που πάς καλή μου χωρίς να έχεις εισητήριο???
Ε???
Η τουλάχιοστον βάλε στο αυτοκίνητο μιά σπαστή ποληθρόνα. Ετσι πάς και εσύ???
Καλή μέρα

MenieK είπε...

@orelia, καλή μου, κατ' αρχάς διαβάζω τα πάντα (καλό κακό... δεν ξέρω) και κατά δεύτερο δεν είμαι ο τύπος του παραθύρου (εκτός αν είναι να βρίξω!!!χεχε)

@go-go, απόλυτο δίκιο. Τίποτα δεν (ή δεν θα έπρεπε να) είναι τυφλοσούρτης, αλλά οι ταμπέλες κατατοπιστικές? άι ντον'τ θινκ σόου!! ανύπαρκτες είναι!

@alexi, θα το έχω υπ' όψη μου :-)

faraona είπε...

Καλημερα σας!!!
Εξαιρετικο το οδοιπορικό σας...με αλλα 3-4 τέτοια μεχρι πρόταση στο Νασιοναλ Γγεογκραφιτι κάνετε!
Αχαχαχα!!!
Ομως νομίζω οτι ο λαός σοφά λέει οτι ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ!

τα σέβη μου!

****σας βάζω στον δικο μου χάρτη γιατι μου αρέσει ο τρόπος σας γενικως.

Go_Go είπε...

Με συγχωρείς, έπρεπε να το διευκρινήσω, "όπου υπάρχουν", και κυρίως σε κόμβους, είναι καλύτερα να τις προτιμά κανείς από το gps. Μπορεί να είναι πιο μακρινή η απόσταση, αλλά είναι πιο σίγουρη. Από πείρα σου μιλάω...

MenieK είπε...

@faraona, thnx για την πρόταση! Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μήνυμά σου, ως συστατική επιστολή?

@go-go, καλή η πείρα κακή η σήμανση. (συμφωνώ, έτσι?)

Μετεωρίτης είπε...

βρε,
για αυτό δεν μου απάντησες για εκείνο το κπαρ στο Χαλάνδρι;! 9το είδες το΄μήνυμα;!).

Ο ναβιγκέιτορ φταίει!!

Λοιπόν, επειδή σε ξέρω και έχω μεγάλο αβαντάζ, γιατί ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ και φαντάζομαι τη φατσουλα σου να παίρνει διάφορες εκφράσεις.....

περιττό να σου πω πως ΓΕΛΑΣΑ τρελά με την όλη οδύσσεια...!!

σε φιλώ
και την άλλη φορά, να προτιμήσεις κάτι πιο κεντρικό. Την Ακαδημίας ας πούμε. Κι άμα βγεις Εθνική, δεν βαριέσαι, πήγαινε για κανένα πεϊνιρλί. Όλο κουλτούρα-κουλτούρα- αμάν πια! Ο ναβιγκέιτορ ξέρει. Κατά βάθος, νοιάζεται για το καλό σου. Εμπιστέψου τον. Μίλα του. Αφιέρωσέ του ένα post που ξετυλίγει τις θαυμάσιες πτυχές του. Μην τον κοροιίδεύεις! Σκέψου μια μέρα να τρελαθεί (σενάριο στίβεν κινγκ) και να σε πηγαίνει όπου θέλει. Σκέψου να σε πάει σε σκυλάδικο ή στη λαχαναγορά! Και για να τελειώνουμε, αυτή η ρουφιάνα που κάγχαζε, κάγχαζε γιατί παίρνει tips, απαιτώ να κοπούν τα tips στους μεσάζοντες κράτησης θέσεων - για να πάψουν να καγχάζουν οι φραγκοφονιάδες!

(με έπιασε το ρεντ μπουλ...)

MenieK είπε...

μικρή μου @μετεωρίτη, κάνεις λάθος, απάντησα και πολύ νωρίτερα, (τσεκάρισε τις αναπάντητές σου), αλλά μάλλον σε είχε πλακώσει το μαμαδιλίκι (και καλά έκανε)
Υ.Γ. Τέτοια του λέτε και με βασανίζει...

Penelope είπε...

Meni ακόμα το ναβιγκειτορ ψαχουλεύεις και δεν γράφεις ????

Orelia είπε...

το βιλιο του Ομαρ Καγιαμ μου το ειχε κανει δωρο η οδοντιατρος μου οταν ημουν γυρω στα 16 μου
λιγο πριν μου ειχε χαρισει το Ημερολογιο της Αννας Φρανκ

καθε πουμπαινω στον χωροσας MenieK πολυ μου αρεσει να σκονταφτω σε αυτο του Φουκω! πολυ δυνατό!!!


εσεις;
γραψατε τας εξακοσίας;;;
εμεις τελειωσαμε μαλλον και δεν ειμεθα αι Πατρουλαι!...

καλως σας οτιδηποτε..! :))

MenieK είπε...

@penelope, μόλις τώρα κατορθώνω να πάρω μια ανάσα

@orelia, γι αυτό, βρε, δεν τα κατάφερνα με τις εξακόσιες... ΔΕΝ είμαι η Πετρούλα.

Υ.Γ. Να 'στε καλά που με σκέφτεστε

Orelia είπε...

και τωραααααα, θα παω κομμωτηριο!
οχι, γιατι ρωτησες.. :) :)

καλημερα σας αγαπητη!

MenieK είπε...

@orelia, ευτυχώς που τελείωσες με τις λέξεις και θα πιάσεις τις έξεις