"H ομορφιά του παρελθόντος είναι το αποτέλεσμα, όχι ο λόγος της νοσταλγίας"
Μ. Foucault

Κυριακή 17 Ιουνίου 2007

Ανασύνταξη

Επιστρέφω μετά από ένα φριχτό δεκαπενθήμερο. Όσο χάλια και να ήμουν ωστόσο, τα σχόλια και η περιήγηση στα blog σας μου ξανάφτιαξε τη διάθεση. Και επειδή με ιντριγκάρισε τόσο το σχόλιο του Κουνουπιου στη λίστα με τα 20 τραγούδια μου όσο και το ποστ στο blog του .... λέω να του περάσω τη σκυτάλη (ελπίζω να μου το επιτρέπει) για τη λίστα. Έχω την αίσθηση ότι η λίστα του θα είναι (αν μη τι άλλο) ενδιαφέρουσα. Περιμένοντας να ξαναμαζέψω το μυαλό μου και να ξεχάσω ότι για άλλη μια φορά αντιλήφθηκα πόσο ανυπεράσπιστος είναι ο έλληνας καταναλωτής, θα περιφέρομαι στα blog σας...(σας απειλώ τώρα ή μου φαίνεται?)

7 σχόλια:

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Το άλλο μου όνομα στο διαδίκτυο είναι laptopless, η Κερασιά με βάφτισε για την ιστορία. Γράψε τώρα που μπορείς γιατί εγώ έκανα τρεις μήνες σε σύνολο για να ξαναγράψω σε ένα φορητό που θυμίζει τηλεόραση της δεκαετίας του 70, μέχρι που σφαλιαρίζω την οθόνη για να καθαρίσει. Καλώς μας ξανάρθες και καλό σας βράδυ (στην οικογένεια εννοώ)

Elias είπε...

Η πρόσκλησή σου με τιμά και σ' ευχαριστώ, μην είσαι όμως τόσο σίγουρη για τη λίστα μου, κατά 90% αποτελείται από τραγούδια country! (ναι, ξέρω...).
Θα φτιάξω όμως ένα Top 20 με τραγούδια γνωστά μόλις τελειώσω τους 'Ναυαγούς'.

MenieK είπε...

Νερινα@ μου, νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα nicks και αν δε σε πειράζει μάλλον θα το μοιραστούμε..
Κουνούπι@, μην υποτιμάς το ένστιχτο μιας γυναίκας: Tom Waits, Crystal Gail, Johnny Cash, Emmylou Harris Jimmy Buffet, Brenda Lee... είναι από αυτούς/ες που μου κρατούν μούτρα που δεν τους/τις έβαλα στη λίστα μου

adaeus είπε...

Welcome back αγγελούδι μου.

kerasia είπε...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για το nick, όσο λαμβάνω τα δικαιώματά μου. Ο Adaeus μπορεί να φροντίσει για τις λεπτομέρειες και τις υπογραφές...

MenieK είπε...

adaeus@ διαβολάκι μου καλως σε βρήκα, και κανόνισε τις λεπτομέρειες για τα πνευματικά δικαιώματα της Kerasia@

adaeus είπε...

Η Kerasia να περάσει από το γραφείο μου για τη ρύθμιση των τελικών λεπτομερειών.